Luceplan Costanza Paolo Rizzatto
  Wilt u meer weten van dit product? 
  Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen dan, zo spoedig mogelijk, contact met u op!

 

Naam
E-mail adres
Telefoonnummer
Vraag / Opmerkingen

 

 

Geachte bezoeker

Ideo doet haar uiterste best om het bestand up to date te houden, het kan echter voorkomen dat het gewenste product tussentijds verkocht is.
Om teleurstelling te voorkomen is het raadzaam voorafgaand aan uw eventuele bezoek,telefonisch of per e-mail contact op te nemen.
Tevens is het mogelijk dat een door u gezocht product (nog) niet op de Web-site is ingevoerd maar wel aanwezig is of binnen afzienbare tijd wordt verwacht, ook in dit geval raden wij u aan, even contact op te nemen.  
De producten die op de web-site staan vertegenwoordigen slechts een deel van de totale collectie, met aantekening dat van de getoonde producten er bijna altijd afwijkende varianten in kleur/uitvoering of anderzins aanwezig zijn.

Voor klanten die (nog) niet in het bestand zijn opgenomen gelden de volgende condities:

Kontante betaling bij aflevering of afhalen-bezorging na afspraak mogelijk.Leveringen naar Duitsland,Belgie en Engeland zijn in principe mogelijk. 
Facturering is op basis van Margeregeling BTW voor gebruikte goederen. Indien bij goederen  voorheffing BTW heeft plaatsgevonden, is facturering inclusief de verschuldigde BTW onzerzijds verplicht. Dit geldt eveneens voor de levering van nieuwe goederen. 
Binnen de landen van de EU leveren wij uiteraard onder de betreffende IC regeling.Afnemer dient voorafgaand aan de levering zijn BTW inschrijfnummer op te geven. (dwz er is geen BTW in Nederland verschuldigd/bij wederverkoop is afnemer verplicht de geldende BTW af te dragen. 
Indien u op zoek bent naar een specifiek product-kunt u geheel vrijblijvend en zonder kosten een zoekopdracht bij Ideo plaatsen, een e-mail met een zo compleet mogelijke omschrijving van het gewenste product is voldoende. Ideo zal u per e-mail informeren indien het betreffende product is gevonden.    

Met vriendelijke groet,

Bjorn Koernap

Ideo     

 

Home Fauteuils Stoelen Diversen Contact Home Stoelen fauteuils bureaustoelen tafels Diversen Contact